Категории

Вака изгледаат актерите од „Самрак“ неколку години по објавувањето на филмот

Денес нема сомнение дека  Самрак, серија од 5 филмови засновани на книгите на Стивен Мејер, е целосен успех. Милиони млади и тинејџери ги следеа авантурите на овие вампири и се заљубија во нив. Но, времето помина и секој од актерите избра поинаков пат.

1. Кристен Стјуарт

2.Џексон Ратбон

3.Сара Кларк

4.Кристијан Сератос

5.Били Бурк

6.Ешли Грин

7. Ники Рид

8.Ана Кендрик

9.Келан Луц

10.Џастин Чон

11.Роберт Патинсон

Прегледи:
639
Категории:
Филмови и серии
Објавено на:
26.08.2020