Категории

10 прашања кои може да ги поставите на првото излегување

Сите знаеме колку убавo и/или стресно може да се чувствуваме на првото рандеву. Обично овие наши чувства не’ оставаат без зборови, а подоцна се кривиме самите себеси за нашето незборување и стресирање. Ова е сосем нормално и им се случува на сите, затоа еве 10 прашања кои можете да ги поставите на првото излегување:

  1. Кој беше најубавиот дел од твојот ден?
  2. Како изгледа типичен ден за тебе?
  3. Дали сакаш да готвиш? Кои ти се омилени ресторани или места за храна?
  4. Кое е твоето омилено патување?
  5. Со кого зборуваш најмногу во текот на твојот ден?
  6. Како ти оди љубовниот живот?
  7. Дали се гледаш себеси во овој град во далечна иднина?
  8. Кои серии/книги/филмови ги препорачуваш овој период?
  9. Што е нешто ново што имаш научено?
  10. За што си највозбуден/а оваа година?
Прегледи:
353
Објавено на:
14.11.2022