Категории

5 фрази за додворување коишто се на високо интелектуално ниво

Доколку некому сакате да му се додворите, искористете го Вашето знаење. А, доколку личноста којашто Ви се допаѓа ја интересира истата работа за којашто зборувате, тогаш добивате бонус поени.

Сепак внимавајте, доколку веќе се одлучите да го започнете разговорот со овие храбри фрази, осигурајте се дека другата личност нема да има ништо против и нема да се чувствува незгодно. Еве некои од заводничките фрази:

1. „Сигурно сум во фаза на анаеробно дишење во моментот, навистина ми го одземаш здивот“.

2. „Извини, но навистина ме привлекуваш. А, според законот за гравитација на Њутон, и јас те привлекувам“.

3. „Дали сме имале час заедно? Можам да се обложам дека тоа било хемија“.

4. „Ќе се вратам за кратко, морам да се јавам на НАСА и да кажам дека веќе зборувам со најубавото суштество во универзумот“.

5. „ Дали си можеби камера? Секојпат кога погледнувам во тебе се смеам“.

 

Прегледи:
363
Категории:
љубов
Објавено на:
23.11.2022