Категории

Александра омажи се за мене: Младиот полицаец ја запроси својата сакана со помош на своите колеги…

Уште едно во низата невобичаени и несекојдневни запросувања се случи денес во Центарот за обука на нови полицајци на Министерството за внатрешни работи во Идризово.

По девет месеци учество на курсот младиот полициски службеник го искористи моментот и на завршната церемонија ја круниса својата дологогодишна љубов со Александра.

Сведоци и поддржувачи на овој настан беа останатите 430 колеги кои денес присуствуваа на оваа церемонија.

Навистина интересно:

img_0582

img_0587

Прегледи:
1079
Објавено на:
05.03.2016