Категории

Видео: Еве како да ја извадите комплетно цела лубеницата од кората …

Како да ја извадите кората од лубеницата, без да ја сечете на парчиња? 

Марк Робер е познат по своите уникатни трикови и оптички илузии. Во своето последно видео тој ги воодушеви внуците и внуките со комплетно излупената лубеница, а видеото собра речиси два милион прегледи. 

Прегледи:
443
Категории:
Занимливости
Објавено на:
29.07.2016