Категории

Фотографии коишто покажуваат дека некои луѓе се неверојатно мрзеливи

Да бидете мрзеливи е нормално, но кога тоа безделничење се претвора во опсесија, веќе сето тоа станува смешно и неприфатливо во очите на другите околу Вас.

Во продолжение Ви претставуваме неколку хумористични фотографии коишто докажуваат дека некои луѓе се неверојатно мрзеливи:

1. Фрлање на садови за да не се мачите да ги миете:

2. Најдобриот вработен на годината:

3. Огромна редица за подвижни скали:

4. Наместо да го оттргнете од патот, го обележувате патот:

 

 

 

 

 

 

Прегледи:
330
Објавено на:
30.11.2022