Категории

Генијална финта како да платите само 1 карта а двајца да влезете во кино

Генијална финта како да платите само 1 карта а двајца да влезете во кино

Во Америка ова успева 100% затоа што е нормално такви луѓе да шетаат по улици, кај нас ќе треба малку повеќе да се потрудите.

Прегледи:
410
Категории:
Занимливости
Објавено на:
02.02.2016