Категории

Голем детски маскембал

Денот на шегата се ближи, време е да се подготвите за голема забава!
Среќа бар оваа година организира голем детски маскенбал исполнет со забава, надополнет со аниматори и многу изненадувања.
Облечете ги вашите малечки во нивните омилени костими и подгответе се заедно да направиме незаборавни спомени!
Прегледи:
388
Објавено на:
28.03.2023