Категории

Гостиварчанец со уплата од само 20 денари зеде 5 милиони денари во кладилница на „Моцарт“…

Гостиварчанецот типуваше на четири средби и на сите ја имаше играта ГГ1&ГГ2, а тука коефициентите се големи. Среќата го послужи, така што успеа да дојде до максималната добивка од пет милиони денари, што е некаде околу 81.300 евра.

 

На следниот Линк погледнете го тикетот

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на [email protected].

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница

Прегледи:
780
Објавено на:
23.03.2017