Категории

Храбрите луѓе не се навредени од туѓата среќа – Нешта кои храбрите луѓе не ги прават

Храбрите луѓе никогаш нема да ги сторат овие нешта – Дали сте еден од нив?

 Тоа всушност се нарекува храброст и ментална сила.

1. Тие никогаш не трошат време на самосожалување

2. Никогаш не дозволиле некој да добие моќ над нив

3. Никогаш не избегнуваат промени

4. Никогаш не го отфрлаат она што не може да се промени

5. Никогаш не се обидуваат да им угодат на другите

6. Никогаш не се плашат од ризик

7. Никогаш не живеат во минатото

8. Никогаш не прават исти грешки

9. Никогаш не се навредени од туѓа среќа

10. Никогаш не се предаваат по неуспех

11. Тие не се плашат од осаменост

12. Тие не мислат дека светот им должи нешто

13. Никогаш не очекуваат непосреден успех.

Прегледи:
461
Објавено на:
13.02.2021