Категории

Идеи за новогодишни филмови!

Новогодишната атмосфера полека се наближува, а атмосферата веќе се чувствува.

Како што температурите паѓаат, најубаво е кога ќе влезете во топла атмосфера и си пуштите магично филмче.

Доколку немате идеи, еве неколку предлози за божиќни филмови коишто не излегуваат од мода:

1. Home Alone

2. Elf

3. A Christmas Carol

4. Love Actually

 

Прегледи:
155
Објавено на:
27.11.2023