Категории

#ИнстаСреќа Забавни ислустрации кои го прикажуваат животот со бебе @jude_devir

Ако сте меѓу оние кои го следат Инстаграм профилот на @jude_devir тогаш сте запознаени со неговите интересни и хумористични илустрации каде што го прикажува своето секојдневие. Овој пат, погледнете како изгледа неговиот живот со сопругата и нивното бебе кое неодамна дојде на овој свет. Сигурни сме дека многу млади парови ќе се препознаат во секојдневните авантури!

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

11.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

12.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

13.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

14.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

15.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on

Прегледи:
405
Објавено на:
14.10.2019