Категории

Италијански стартапи на годината

Стартапите во Италија како и во другите европски земји оваа година се држат подобро за разлика од минатите години, а оние коишто најмногу се истакнаа се следниве:

  • Casavo – компанија со дигитална платформа за купување и продавање на домови.

  • Everli – онлајн продавница за намирници.

  • Symani – систем којшто нуди рачни микроинструменти дизајнирани да ја подобрат способноста на хирургот.

Прегледи:
276
Објавено на:
17.08.2023