Категории

Како да пронајдете љубов за цел живот – Совети од искусни шанкери

Ги споделуваме искуствата на шанкерите кои најдобро знаат како да започнат контакт со некого.

Луѓето кои постојано се среќаваат со луѓе и кои ги слушаат начините на кои двајца луѓе постојано се среќаваат, секако се шанкери. Значи, ако имате проблеми со флертувањето, односно со запознавањето, тогаш време е да застанете во блискиот бар и да контактирате со шанкер кој сигурно ќе ви даде совети кои треба да ги следите.

Обрнете внимание на локацијата
Најважно е каде ќе застанете во шанкот. Прво треба да изберете место каде што ќе има многу луѓе. Не го избирајте крајот на кафеаната, бидејќи ретко кој ќе дојде таму. Застанете во средината и верјатноста да запознајте некој нов е голема бидејќи сигурно некој ќе ја забележи личноста соло во барот. Сигурно некој ќе ви пријде.

Кажи здраво на сите
Јавете се на сите, кажете им „здраво“ и на шанкерите и на луѓето околу вас. Сигурно ќе запознаете некои нови луѓе кои ќе ве инспирираат, а од нив ќе се роди некој потенцијал.

Не гледајте во вашиот мобилен телефон
Кога ќе дојдете во кафеана, не гледајте премногу во мобилниот телефон. Ништо посебно нема да се случи ако го одложите барем еден час. Ако ништо не ви пречи, ќе можете да запознавате нови луѓе.

Насмевнете се на некого
Ако успеете да остварите контакт со очите со некого, слободно насмејте се на таа личност. Никогаш не знаеш што ќе се случи следно. Можеби таа личност не е ваш тип, но можеби неговиот пријател е вашиот партнер од соништата.

Изберете ги вистинските ноќи за излегување
Треба внимателно да ги одберете деновите кои се совршени за соло излегувања. Вообичаено се препорачува тоа да биде вторник, среда и четврток, бидејќи наместо да си одат дома, луѓето дефинитивно ќе одат на пијачка со пријателите.

Прегледи:
346
Објавено на:
19.05.2022