Категории

Како Симпсонови ја предвидоа победата на Трамп!

Во една од епизодите на серијата Симпсонови, емитувана пред полни 16 години, во 2000-та година, Хомер Симпсон и неговото семејство сведочеа на неверојатен тек на случувањата, барем како што изгледаше во тоа време.

Повеќе од десетици години подоцна, таа неверојатна епизода се оствари во средата наутро, а Доналд Трамп стана претседател на САД.

И не само што предвидеа дека Трамп ќе победи, туку тие изгледа како да знаеја точно како ќе изгледаат некои од сцените кои се случуваа во изминатиов период… Или можеби Трамп се инспирирал токму од оваа популарна серија!

Погледнете ги неверојатните сличности!

https://www.youtube.com/watch?v=-J679NT-ma8

Прегледи:
323
Објавено на:
10.11.2016