Категории

Кое е најчесто презиме во Македонија?

Дали знаето кое е најчестото презиме во некоја држава во светот? Во која држава се пие најмногу пиво, а во која вино? Еве неколку интересни податоци кои можат да се најдат на интернет…

Кое презиме е најчесто во државата? Во Македонија тоа е Ангеловски.

Извор : Макфакс

Прегледи:
349
Објавено на:
29.04.2017