Категории

Кој сте всушност? – Тест кој ја открива сокриената страна на вашата личност

Откријте како луѓето ве гледаат и што сте всушност со овој интересен тест се открива за вашиот карактер.

Земете хартија и молив. Напишете ги трите животни по овој редослед:

1. Вашето омилено животно.

2. Животно кое најмногу би сакале да го имате како домашно милениче.

3. Вашето второ омилено животно, домашно или диво.

Потоа запишете ги неговите карактеристики покрај секое животно.

ШТО ЗНАЧАТ ВАШИТЕ ОДГОВОРИ:

Мачка: Независна, секси, слободоумна, ноќен тип, лидер, бара.

Мечка: Длабок мислител, заштитник, сонувач, чувар, тивок.

Мајмун: Сигурен, весел, забавен, практичен, разноврсен, вешт, измамник.

Куче: лојален, скромен, добар пријател, храбар, заштитник, послушен, чувар.

Глушец: вреден, сигурен, срамежлив, едноставен.

Зајак: Скромен, вешт, брз, нервозен, тивок.

Ракун: Агилен, одговорен, сомнителен, интелигентен, ноќен тип.

Слон: Мирен, самоуверен, заштитник, упорен, тврдоглав.

Лав: Силен, заштитен, трпелив, семејството му е важно, мирен, самоуверен.

Лисица: Вешт, мислител, организиран, лукав.

Петел: Талентиран, креативен, ексцентричен, разигран, уметнички тип.

Свиња: дарежлив, доверлив, искрен, искрен, толерантен, невин, пријателски расположен.

Крава: Друштвена, авантуристичка, curубопитна, kindубезна, мирна, заштитничка, тивка.

Зебра: Лојална, интелигентна, посветена, идеалистичка, упорна, слободна, себична.

Тигар: Силен, интелигентен, авторитетен, активен, енигматичен, пустиник, непредвидлив.

Елен: Нежен, сочувствителен, агилен, едноставен, ги цени семејните вредности.

Овци: Неодлучни, пријателски, послушни, конзервативни, вредни, тивки.

Панда: Полн со loveубов, грижлив, разигран, самодоволен, сонуван.

Пингвин: Нежен, отворен, енигматичен, вешт, едноставен.

Був: Интуитивен, мистериозен, слободен, набудувач, мирен, духовен.

жирафа: Самоуверена, елегантна, срамежлива, шармантна, горделива.

Еже: саркастичен, лукав, чувствителен, опортунист, активист, индивидуалист.

Кит: Тивок, пријателски расположен, сигурен, искрен, организиран, сериозен, добар пријател.

Желка: Заштитник, трпелив, тесен ум, тврдоглав, мирен, монотон.

Патка: Гласен, чувар, вреден, разигран, ги цени семејните вредности.

Коњ: Благороден, лојален, силен, моќен, неограничен дух, енергичен, послушен.

Птица: Весела, полна со внатрешна убавина, позитивен, неограничен дух, едноставна.

Решенија:

Третото животно зборува за тоа како се гледате себеси.

Друго животно зборува за тоа како другите луѓе ве доживуваат.

Првото животно опишува кои сте всушност.