Категории

Кока Кола лансираше нов вкус!

Кока Кола го лансираше својот нов „зачинет“ вкус.

Имено, вкусот е спој на традиционалниот вкус на Кока Кола плус малини и зачинети вкусови.

Истиот ќе биде достапен со шеќер и без.

Вкусот ќе се појави на полиците во САД и Канада веќе од наредните недели.

Кока Кола ја чувствува конкуренцијата од помалите брендови коишто произведуваат овошни сокови и го привлекуваат вниманието на потрошувачите.

Прегледи:
19
Објавено на:
08.02.2024