Категории

7 докази дека мајката е една и најдобра поддршка во животот.

Се помалку боли во прегратката на мама, свативме уште од деца, и истата таа прегратка ни помага во најтешките ситуации низ животот.

Длабоки чувства кои, рака на срце, понекогаш можат да бидат и турболентни, но полни со смеа, прегратки, утеха, солзи.. Однос кој можеме да го дефинираме преку 7 докази зошто е мајката најважна жена во нашиот живот.

  1. Ве потсетува дека момците со кои сме се разделиле не вредат за нашите солзи.
  2. Секогаш помага кога ни е потребна помош.
  3. Не предупредува кога ќе претераме.
  4. Ни дава мислење тогаш кога ни е важно.
  5. Толерира Се.
  6. Не го сокрива своето лице кога старее.
  7. Не потсетува колку сме вредни и не бодри кон следење на своите сонови.

Кога последен пат сте и рекле БЛАГОДАРАМ на својата мајка ?

Прегледи:
469
Објавено на:
13.01.2016