Категории

Фото: Македонска убавина низ објективот на тинејџер од Битола

Деветто одделенецот Александар Дивитаров од ОУ „Свети Климент“ од Битола, низ својот објектив ги овековечи убавините на нашата Македонија. Погледнете и уживајте:

12557160_1117442774932896_520627867_o

12570957_1117445781599262_1926958930_n

12584186_1117445978265909_518790696_n

12591886_1117444811599359_1015530264_o

12596096_1117447638265743_455144063_n

12597033_1117447838265723_2081606980_o

12607015_1117447624932411_829790647_n

12607390_1117445448265962_1216607427_n

12620378_1117448074932366_28823794_o

Прегледи:
460
Објавено на:
20.01.2016