Категории

Напуштени места во светот коишто пленат со својата убавина

Во светот постојат голем број места коишто некогаш биле главна атракција, а денес се во листата на напуштени места. Многу од нив ќе Ве изненадат бидејќи сѐ уште се одржуваат во својата убавина:

1. Замок од петнаесеттиот век во Шкотска:

2. Напуштена зграда во Франција:

3. Замок од осумнаесеттиот век во Јужна Франција:

4. Напуштена вила со прекрасен поглед:

Прегледи:
330
Објавено на:
06.03.2023