Категории

Очекувања наспроти реалност: Моментот кога онлајн шопингот се претвора во хорор приказна

Онлајн купувањето последнава декада е навистина популарно. Овој начин на шопинг овозможува заштедување на време и полесен пристап до посакуваниот производ. 

Но, сепак има и свои маани, поради кои сепак многумина одат во трговските центри да купуваат и не се осмелуваат да нарачаат некое парче облека пред да го облечат на себе. Овие луѓе ризикувале и платиле онлајн, а кога ја добиле нарачката ги чекало негативно изненадување.

1. Кога костумот за ноќта на вештерките воопшто не е тоа што го очекувавте

2. Костум за ограбувач на банка или за маскенбал?

3. Секогаш проверувајте ја големината кога купувате патики – еве зошто

4. Воочете ја разликата, не е тешко нели?

5. Големината е важна!

6. Големината е важна, втор дел.

7. Големината е важна, трет дел.

8. Како дојде до ова?

9. Без коментар

10. Има ли некој ТВ со големина за оваа комода?

 

Прегледи:
428
Објавено на:
10.03.2018