Категории

Петок, Отворање на новото култно клубско место во градот

Скопје добива ново култно клубско место каде скопските клабери ќе може да се забавуваат во доцните часови. Место на злосторот Градски парк до стадионот на работнички.

D Club – со ДЈ Никифор.
Сабота Дј Мартин Антенна5

Прегледи:
442
Ознаки:
· ·
Објавено на:
31.05.2018