Категории

Шеги за релаксација на Вашиот мозок и тело

Шегите се есенција кога станува збор за опуштање на нашето тело после сите стресови во текот на денот. Насмејте се и поуживајте:

1. Она кога одите во продавница со мајка ви, па таа ќе се сретне со некој, а на разговорот му нема крај:

2. Она кога вратата на тоалетот не може да се заклучи:

3. Она кога влегувате во соба со повеќе луѓе отколку што сте очекувале:

Прегледи:
360
Ознаки:
· ·
Објавено на:
02.03.2023