Категории

Таа има 101 година, а тој 102. Нивната љубов трае цели 80 години! (ФОТО)

Таа има 101 година, а тој 102. Нивната љубов трае цели 80 години. Ако ги чувате работите, тие траат. Ако ја негувате љубовта, таа расте. Овие фотографии ја слават посветеноста, силата, толеранцијата и трпението на генерациите кои виделе сѐ: војна, болка, страв, но никогаш не заборавиле да сакаат и да се радуваат.

Прегледи:
441
Објавено на:
12.01.2022