Категории

ФОТО: Тука не се паркира!!! Глуп!

Оваа фотографија е направена денес некаде во Карпош 4, една девојка на несовесен возач, на неговиот автомобил со кармин на шофершајбната му напишала: Тука не се паркира!!! Глуп!

Фотографијата е објавена на Фејсбук групата: Ѕид на сообраќајниот срам.

Фото: Сандра З.

Прегледи:
513
Категории:
Фотографија
Објавено на:
17.02.2016