Категории

Унгарски уметник прави пародии ставајќи познати филмски ликови во различни ситуации

Уметник од Унгарија зема познати филмски ликови и ги става во ситуации коишто предизвикуваат смеа и забава. Овој пристап кон филмската пародија не само што обезбедува забава туку и ги поттикнува гледачите да размислуваат на поинаков начин за филмовите. 

1. Хари Потер и Мистер Бин

2. Грут и Мона Лиза

3. Сам дома и Среда

4. Алфред Хичкок и Рио

 

 

Прегледи:
339
Објавено на:
24.01.2023