Категории

Вистинска среќа! Фатил 8 добитни тикети и добил 200.000 денари

Вистинска среќа! На 8 тикети нашиот пријател Александар ставил по две утакмици и фатил вкупно околу 200.000 денари. Интересно е што сите утакмици ги играл 5+(да паднат минимум 5 гола во текот на утакмицата) и 4 добитни тикети му се во кладилницата Златна Копачка а останатите 4 во кладилницата Спорт Лајф. Погледнете како ги ирал …  

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

 

Jpeg

Jpeg

Jpeg

 

Jpeg

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на [email protected].

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница

Прегледи:
1165
Објавено на:
09.05.2016