Категории

Актери во филмови со безвременски моден изглед

Светот на модата и филмовите се меѓусебно испреплетени и си влијаат еден на друг. Најстилско осмислените филмови датираат уште од раните холивудски филмови за време на златната доба.

Погледнете како модните дизајнери ги осмислиле актерите:

1. Филм: North By Northwest

2. The Grand Budapest Hotel

3. Clueless

4. Funny Face

5. My Fair Lady

Прегледи:
301
Објавено на:
14.01.2023