Категории

Апликацијата Shopify’s Shop воведува нова функција

Апликацијата Shopify’s Shop воведува нова функција за купувачите.

Имено, ќе има функција наречена Shop Cash или дел за награди.

Овој дел на купувачите ќе им враќа по 1 процент од она што го купувале или плаќале преку Shop Pay.

Ова ќе биде достапно за сите купувања на Shop Pay во САД.

Прегледи:
227
Ознаки:
· ·
Објавено на:
05.06.2023