Категории

Apple ги претстави Vision Pro и најави уште нешто ново

На годишната конференција 2023, Apple ги претстави своите слушалки за визуелна и надградена реалност.

Ова е еден од нивните најамбициозни производи досега. 

Но, тоа не е сѐ.

Apple најавија целосно нов оперативен систем visionOS и голем број на апликации кои ќе бидат достапни на истиот.

Прегледи:
235
Објавено на:
06.06.2023