Категории

Apple се подготвени да го претстават новиот систем на слушалки

По осум години развој и озборувања на слушалките за виртуелна и надградена реалност на Apple, денес на 5 јуни се очекува голем настан.

Имено, компанијата конечно ќе го претстави својот систем и долго озборуваните Reality Pro AR/VR.

Станува збор за системот слушалки за виртуелна или надградена реалност каде што ќе можете да влезете во малку поинаков свет.

Прегледи:
293
Ознаки:
· ·
Објавено на:
05.06.2023