Категории

Apple воведува нова апликација во вид на дневник

Apple ја воведуваат апликацијата „Journal“ којашто ќе функционира како Ваш дневник.

Истата е дизајнирана за да на корисниците им помогне во следењето на нивниот секојдневен живот, нивните мисли и активности.

Информациите на корисниците ќе бидат приватни и ќе има опција за заклучување на дневникот.

Прегледи:
243
Објавено на:
06.06.2023