Категории

Barbie – филм со најголема заработка во Северна Америка!

Филмот „Barbie“ којшто стана доста популарен и во нашите кина, достигна неверојатна заработка.

Истиот достигна 1,3 милијарди долари ширум светот, а како што тргнало, се приближува и до достигнувањето на филмот „The Super Mario Bros“ којшто има достигнато 1,35 милијарди долари.

Овие два филма се единствените коишто ја поминаа границата од 1 милијарди долари оваа година.

Прегледи:
183
Објавено на:
26.08.2023