Категории

Coca-Cola лансираше вкус со помош на вештачка интелигенција!

Првиот вкус со помош на човечка и вештачка интелигенција е создаден!

Coca-Cola го лансираше пијалокот Coca-Cola Y3000 којшто е најновото ограничено издание.

Двете верзии Coca-Cola Zero Sugar и верзијата со целосен шеќер веќе се продаваат во САД.

Вештачката интелигенција се покажа како од голема помош за создавање производи и сѐ повеќе компании ја инкорпорираат во нивните бизниси.