Категории

Едни од најчудните дизајни на постарите телефони

Сакале или не, паметните телефони се веќе на сцената, а не планираат да нѐ напуштат уште долго време. На човечката креативност ѝ нема крај, така што не знаеме што нѐ очекува следно. Ајде да ѕирнеме малку во минатото, во периодот кога цветаа неспоредливи дизајни. Овие телефони беа неверојатно чудни и пленеа со својата уникатност. Вистинска уметност, нели?

Прегледи:
340
Објавено на:
21.11.2022