Категории

Егзотични фотографии од уникатниот и неверојатен подземен свет

Природата е неверојатна, а тоа што се крие во пештерите стари милиони години е уште по неверојатно и често не остава без зборови.

Какви тајни и убави се кријат во овие пештери? Погледнете.

Езерото Хурон во Мичиген

Антелопе Кањон Antelope Canyon

„Метрото“, Зион, Јута

Као Сок националниот парк, Тајланд

Големиот Остров во Супериор Езерото, во Мунсинг Мичиген

Пештерата Јап во Микронезија

Популарна локација за нуркање, заради испреплетеноста од подводни тунели.

Пештерата Хоуве, Њу Јорк

Повеќе од еден век делови од оваа пештера биле затворени за јавноста, но најавено е наскоро повторно отварање на истите за посетители.

Пештерата Рид Флут лоцирана во Гуилин, провинцијата Гуангкси, Кина

Прегледи:
574
Објавено на:
12.06.2017