Категории

Фасцинантни места коишто некогаш биле полни со живот, а и сега не се помалку прекрасни!

Како што изминува времето, некои места сосема се трансформираат.

Додека некогаш вриеле од живот, неискажлива атмосфера и бескрајни дружби, со текот на времето од одредени услови и причини истите се трансформирале во напуштени згради и простории.

Како и да е, во нив сѐ уште живее некој посебен дух којшто не ги прави помалку посебни од она што биле, а самиот стил буди посебни емоции.

Погледнете некои од нив:

1. Напуштена куќа во Португалија:

2. Напуштен тунел во Франција:

3. Берза во Белгија:

4. Библиотека во напуштена викторијанска палата од 19 век:

5. Напуштен театар:

 

Прегледи:
230
Објавено на:
16.11.2023