Категории

Идеи за здрав доручек!

Доручекот често се поврзува со подобра концентрација, фокус и меморија, особено здравиот доручек.

Еве неколку идеи коишто можете брзо и лесно да ги подготвите, а истите се слатки и здрави:

  • Овес со млеко и овошје

  • Житарки од цели зрна со млеко

  • Бурито со јајца, зеленчук и сирење

Прегледи:
113
Објавено на:
24.03.2024