Категории

Идеи за здрава храна

Здравото исхранување е клучот на Вашиот убав живот.

Еве неколку идеи коишто здраво ќе Ве нахранат:

1. Цели зрна: Овес, кафеав ориз, интегрален леб.

2. Јаткасти плодови и семиња.

3. Овошје и зеленчук.

4. Пилешко, риба, леќа, грав

 

 

Прегледи:
326
Објавено на:
08.05.2023