Категории

Илон Маск најави дека корисниците на Х веќе нема да можат да ги блокираат несаканите следбеници!

Извршниот директор на Х (поранешен Твитер), Илон Маск најави уште едно ажурирање.

Корисниците веќе нема да можат да блокираат несакани следбеници на Х.

Блокирањето ќе биде отстрането како функција и истото ќе биде возможно само преку директна порака.

Илон не даде конкретно објаснување зошто би ја снемало оваа функција туку само рече дека постоењето на истата нема смисла.

Прегледи:
154
Објавено на:
27.08.2023