Категории

#ИнстаСреќа: Прекрасни илустрации која ја покажуваат искрената љубов помеѓу таткото и ќерката

Снежана Сош со слики изработени од водени боици ја прикажува посебната врска меѓу таткото и ќерката. Сликите на нејзиниот Инстаграм профил ја илустрираат посебната и нежна љубов која постои меѓу таткото и неговата ќерка.

Ќе ве потсети на моќта на нашите татковци и на тоа колку се добри, внимателни и нежни кон нивните малечки принцези:

 Спиењето со тато е најубаво

Тој секогаш се грижи за мене

Јас сум неговата татина принцеза

Најубаво е кога ќе заспијам во неговиот скут

Тој знае да ми ја направи најубавата плетенка

Секогаш знае да ме насмее

Секогаш наоѓаме време за да си поиграме

Не го пуштам да оди на работа