Категории

Кина успеа да изгради зграда од 10 спрата за само еден ден

(ВИДЕО) За нешто повеќе од еден ден, тие успеаја да изградат зграда од 10 ката во Кина.

Тие успеаја да го постигнат тоа, бидејќи зградата се состои од многу монтажни единици. Монтажните единици беа произведени во фабриката и донесени на градилиштето, каде што беа собрани во зградата со помош на три кранови. Секој апартман има две спални соби, но и балкон.

Прегледи:
581
Објавено на:
01.07.2021