Категории

Краток анимиран филм: Дали знаете колку е силна врската помеѓу бебето и мајката?

„Прославете ги промените“ претставува краток анимиран филм кој ја прикажува силната врска која се создава помеѓу бебето и мајката. Таа врска е многу моќна и се создава уште од самите почетоци. Ние сме тоа што сме денес поради нашите мајки.

Погледнете го краткиот анимиран филм кој ќе ве потсети на љубовта што вашата мајка ја има за вас уште од деновите на нејзината бременост.

Прегледи:
648
Објавено на:
13.03.2017