Категории

Криси Тејген со тага објави дека го загуби третото дете откако беше хоспитализирана во болница

Криси Тејген претрпе загуба на бременоста откако беше примена во болница. Ѕвездата објави срцепарателна фотографија и текст за искуството и му оддаде почит на нејзиниот син, кого го нарече Џек со сопругот Џон Леџенд.

Таа напиша на социјалните мрежи: „Шокирани сме и во длабока болка за која можевме да слушаме само, каква болка никогаш порано не сме чувствувале. Никогаш не бевме во можност да го запреме крварењето и да му дадеме на нашето бебе течности што му беа потребни, и покрај вреќите и вреќите со трансфузија на крв. Едноставно не беше доволно.

Никогаш не одлучуваме за имињата на нашите бебиња до последниот можен момент по нивното раѓање, непосредно пред да ја напуштиме болницата. Но, ние, поради некоја причина, почнавме да го викаме ова мало момче во мојот стомак Џек. Така, тој секогаш ќе биди Џек за нас. Џек работеше толку напорно за да биде дел од нашето мало семејство и тој ќе биде засекогаш.

За нашиот Џек – жал ми е што првите неколку моменти од твојот живот беа исполнети со толку многу компликации, што не можевме да ти го дадеме домот што ти беше потребен за да преживееш. Ние секогаш ќе те сакаме.”

 

View this post on Instagram

 

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive. We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience. But everyday can’t be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

На почетокот на минатиот месец, звездата беше информирана дека ќе мора да оди да одмора во кревет две недели. Криси тогаш беше хоспитализирана поради „прекумерно крварење“, но рече дека нејзиното бебе е навистина силно.

По тажниот настан двојката ја напушти болницата, а Криси призна дека е чудно чувството – “Возење дома од болница без бебе. Како може ова да биде реално”.