Категории

Луксузни кревети за животни кои коштаат над 2000 долари

Веќе познат факт е дека животните се цареви на нашите домаќинства. Миленичињата го преспиваат поголемиот дел од денот, па зошто да не им овозможиме кралски кревет?

Не секој кревет ќе ги исполни високите стандарди на комоција и ексклузивитет кои го бараат некои миленици. И, луѓето кои имаат пари, навистина сакаат да ги разгалат нивните крзнени пријателчиња. Па така, не е ни чудно што постојат луксузни дизајнерски кревети специјално наменети за миленици.

Home Concept е местото од каде што можете да го порачате спијачкиот рај за Вашето милениче. Но, пред да го сторите тоа, погледнете си ја сметката внимателно, бидејќи некои од овие кревети коштаат и над 2000 долари!

1384 $
$1384

1223 $
$1223

954 $
$945

878 $
$878

647 $
$647

945 $
$945

1347 $
$1347

2311 $
$2311

1631 $
$1631

1326 $
$1326

538 $
$538