Категории

Марија Спасовска ја промовираше песната „Опасно“

Како и на претходната песна „Венера“, така и на оваа нова песна „Опасно“ ,автор е самата Марија.

Аранжманот е на Ивајо, а спотот е снимен од „Урбан Рекордс“.

Песната веќе стана популарна, а доказ за тоа се повеќе од 30 000 прегледи за само два дена.

Слушнете ја песната во продолжение:

Прегледи:
288
Објавено на:
20.05.2023