Категории

МЕСЕЦ ЈУЛИ ДОНЕСУВА ГОЛЕМИ ПРЕСВРТИ – ИЗЛЕГУВА НА ВИДЕЛИНА СЕ ШТО ДОСЕГА БИЛО СОКРИЕНО

Дознајте што носи магичниот број 7 во јули – ова е нумеролошката прогноза!

Познатиот словенечки нумеролог Лили Сорум истакна дека јули ќе биде најмалку емотивно напнатиот месец во годината, но тоа не значи дека ќе биде досаден и монотон месец.

Дојде време за интроспекција, да се погледнеме себеси и нашите постапки, да откриеме што се крие во нас. Време кога се откриваат разни тајни. Сега не е што велат соседите, туку што зборувате вие. Јули може да открие некоја нова вистина која претходно била скриена од очите. Отворете се за необични сознанија, животот ќе може да ве изненади.

Секогаш ќе бидеме опкружени со луѓе кои не се согласуваат со нас. Спротивните мислења можат да ни понудат поинаква перспектива за иста ситуација, личност или врска. Да го искористиме ова време за да ги истражиме фактите и да формираме сопствено мислење.

Во јули доминира бројот 7 – Влијанието на бројот 7 нè поттикнува да ја пронајдеме сопствената вистина по која треба да дејствуваме. Сега е совршено време да го промениме ако не нè поддржува или едноставно повеќе не ни функционира. Во животот секогаш имаме можност да се предомислиме. За тоа време, полесно ќе пристапиме до мисловните обрасци кои силно функционираат на нашето несвесно ниво. Дали ќе биде можно да се сменат? Веројатно не, но не и невозможно. Во текот на нашите животи, формиравме и зајакнавме одредени модели на размислување. Апсурдно е да се претпостави дека тие едноставно ќе се расипат.

Нумерологија кои се најважните години во вашиот живот.
Секој од нас е вреден дел од светот. Секој од нас е капка што го сочинува океанот. Дури и навидум безначаен чин, како што е обезбедување сад за вода за животните кои живеат надвор во летните горештини, е чин што е придонес. Чекањето или размислувањето некој друг да го направи тоа е пренесување на вашата сопствена моќ на другите.

Јули ќе биде време на истражување. Во дел од месецот енергиите се смируваат и на тој начин ја овозможуваат потребната проникливост и време за себе. Искористете ги сите поволности што се нудат. Прочитајте добра книга, слушајте предавање, посетувајте работилници, бидете активни.

Август повторно ќе биде подинамичен месец, кој ќе очекува да се движиме и да бидеме одлучни. Затоа, јули е повеќе фокусиран на умот и подигање на квалитетот на нас како личност. Направете се што е во ваша моќ за да ги остварите вашите соништа.

Прегледи:
263
Објавено на:
03.07.2022