Категории

Видео: Најлош момент да ти снема интернет

Една од најголемите нервози на 21 век е да ти снема интернет, особено кога збориш со девојка ти на скајп. Уште поголема нервоза е ако долго време не си се видел со девојка ти и она сака да бидете малку интимни преку интернет.

Прегледи:
757
Објавено на:
03.01.2016