Категории

Најслатките макарунс кои некогаш сте ги виделе

 Вкусните и слатки француски колачиња, сега се уште послатки!

Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat

Креаторот на овие преслатки макарунси, инспирирани од животните е Melly Eats World. Панди, прасиња, мајмунчиња, мачки се лицата на овие познати колачиња.

Кората на ова колаче е идеална за цртање на него, создавајќи вистински уметнички дела. Користејќи посебна боја и минијатурни четки се создаваат овие преслатки колачиња.

До овие колачиња може да дојдете само доколку сте во Торонто, сега за сега може само да уживаме во нивниот изглед, а повеќе може да погледнете на Instagram.

Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat

Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Adorable Animal Macarons are Almost Too Cute to Eat
Прегледи:
522
Објавено на:
14.02.2017